Aurinkosähkö on edullista uusiutuvaa energiaa

Aurinkosähkön tuottaminen omaan käyttöön on nykyään helppoa, ja usein taloudellisesti kannattavaakin. Vaikka elämme viileässä Suomessa, meillä paistaa kuitenkin aurinko, jota energian tuottamiseksi tarvitaan.

Aurinkosähkö on ekologinen energiamuoto, joka luokitellaan uusiutuvaksi energiaksi. Aurinkosähköä saadaan kerättyä talteen katolle asennettavien paneelien avulla, joiden määrä mitoitetaan sähkönkulutuksen mukaan.

Aurinkosähköjärjestelmän hankinnassa on otettava huomioon monia asioita jo suunnitteluvaiheessa. Voimme auttaa ja neuvoa koko prosessissa alusta lähtien, jotta esimerkiksi kannattavuus, erilaiset lupa-asiat ja turvallisuuteen liittyvät näkökulmat tulevat huomioiduiksi.

Aurinkosähköjärjestelmät koteihin, taloyhtiöille ja yrityksille

Meiltä saat erilaiset aurinkosähköjärjestelmät luotettavasti ja vaivattomasti suunnittelusta aina kokonaistoimitukseen asti. Palvelemme niin yksittäisiä kotitalouksia kuin isoja yrityksiäkin, ja etsimme jokaiselle asiakkaallemme hänen tarpeitaan parhaiten palvelevan ratkaisun.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet nykyaikaisia aurinkopaneeliratkaisuja esimerkiksi kerrostalohankkeisiin. Uusilla älykkäillä paneelijärjestelmäratkaisuilla päästään erinomaisiin hyötysuhteisiin, unohtamatta kuitenkaan sähköturvallisuuden parantamista vanhoihin paneelijärjestelmiin verrattuna.

Huomioimme aina aurinkosähköratkaisuissa kustannustehokkuuden ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla. Meiltä et osta sikaa säkissä, vaan kerromme tarkkaan, mitä teemme ja miksi. Kanssamme on luotettavaa ja helppoa asioida.

Pyydä meiltä tarjous aurinkosähköjärjestelmästä!

Yhteystietomme löydät täältä »

© 2024 Sähkö Pietikäinen Oy
webDesign: Mekanismi »