Sähköautojen latauspisteet avaimet käteen -periaatteella

Sähköautojen latauspisteitä tarvitaan yhä enemmän, sekä taloyhtiöissä että yritysten parkkialueilla. Suunnittelemme ja toteutamme sähköautojen latausjärjestelmät sujuvasti avaimet käteen -periaatteella, mahdolliset maakaivuutyöt mukaan lukien. Palvelumme mahdollistaa helpon tilaamisen ja toteutuksen kohteeseen kuin kohteeseen – yksittäistalouksista isoihin taloyhtiöihin, piha-alueille ja parkkihalleihin.

Kokonaisvaltaisena sähköurakointiyrityksenä ymmärrämme laajasti kokonaisuuksia. Siksi pystymme toteuttamaan sähköautojen latausjärjestelmät kustannustehokkaasti ja jokaiseen kohteeseen sopivimmalla tavalla. Olemme ajan tasalla alan uusimmistakin asioista ja osaamisemme päivittyy jatkuvasti.

Asentamamme latausjärjestelmä tulee pidemmän päälle edulliseksi sen myötä, että asiakkaamme ei tarvitse sitoutua jatkuvaan sopimukseen, vaan lataukseen käytettävä sähkö on kilpailutettavissa vapaasti.

Sähköautojen lataus taloyhtiöissä

Nykyaikaisessa taloyhtiössä on oltava sähköautojen latausjärjestelmä, sillä sähköautot yleistyvät tasaiseen tahtiin. Me teemme hankinnasta taloyhtiöille vaivattoman ja sujuvan neuvomalla päätöksenteossa. Voimme esimerkiksi tulla mukaan taloyhtiön kokouksiin antamaan tietoa sähköautojen latausjärjestelmän toteutuksesta.

Vanhoissa taloyhtiökiinteistöissä latausjärjestelmän suunnittelu ja toteutus voivat vaatia enemmän työtä, kun uusi ja vanha teknologia on saatava integroitua toisiinsa. Meille se ei ole ongelma, ja pyrimme ratkaisemaan tällaisetkin kokonaisuudet mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Sähköautojen latausjärjestelmän hinta on luonnollisesti maksajaa kohden sitä matalampi, mitä enemmän taloyhtiössä on osakkaita. Latauspisteiden määrä voidaan miettiä tarpeiden mukaiseksi, ja järjestelmään voidaan myös suunnitella mahdollisuus myöhemmälle latauspisteiden lisäämiselle.

Sähköautojen latausasemat yrityksille ja kiinteistönomistajille

Yrityksille sähköautojen latausasemiin investoiminen on sijoitus vihreisiin arvoihin ja sitä kautta kiinnostavuuteen asiakkaiden näkökulmasta. Myös yritysten työntekijät arvostavat varmasti sähköautojen latausmahdollisuutta. Latausjärjestelmään sijoitettu raha voi maksaa itsensä takaisin kohentuneen yritysimagon ja työntekijöiden tyytyväisyyden kautta.

Kiinteistönomistajille sähköautojen latausjärjestelmän hankkiminen on panostus kiinteistön houkuttelevuuteen vuokralaisten silmissä. Samalla se nostaa kiinteistön arvoa. Sähköautojen latausmahdollisuus on osa nykyaikaista kiinteistöä.

Latausjärjestelmän hankkiminen on sekä yrityksillä että kiinteistönomistajilla jossain kohtaa väistämättä edessä, joten miksipä ei kannattaisi hyödyntää mahdollisuutta jo nyt. Kanssamme sen suunnittelu sekä toteutus onnistuvat luotettavasti ja sujuvasti.

Pyydä meiltä tarjous sähköautojen latausjärjestelmästä!

Yhteystietomme löydät täältä »

© 2024 Sähkö Pietikäinen Oy
webDesign: Mekanismi »